Wij zijn Carola en Marcel,

Mijn vrouw en ik hebben  een kind met meerdere beperkingen. Hierbij maken we elke dag mee hoe het is om met een kind met een beperking op te voeden. Onze zoon verslijt sneller kleding, schoenen en speelgoed dan normale kinderen. Er is momenteel een groot aanbod in organisaties en instellingen die zorg bieden. Echter is dit alleen voor diensten en directe zorg. Hulp op het gebied van kleding en speelgoed is er niet.
Hierdoor ontstond het initiatief om meer onderzoek te doen en kwamen er achter dat meer ouders met kinderen met beperking(en) hier moeite mee hadden. Op dat moment is club Kruimel geboren en hebben we ons initiatief verder uitgebouwd:
 
Club Kruimel is een particulier initiatief dat gratis kleding en speelgoed weggeeft aan gezinnen met kinderen met beperking(en). We bieden kinderen met beperking(en) speelgoed aan die naast plezier ook hun ontwikkeling bevorderen en aansluiten bij therapieën en/of begeleidingsvragen.  Denk hierbij aan de motorische en/of verstandelijke ontwikkeling.
 
Kinderen met beperking(en) kunnen in een ongedwongen sfeer speelgoed uitzoeken en (samen) uitproberen.
 
clubkruimel doos
Club Kruimel Opening
Daarnaast ondersteunen we de ouders in een praatje, advies en doorverwijzing. Ouders kunnen bij ons in een praatje maken, ongedwongen hun verhaal vertellen,  advies vragen en/of verwijzen wij ouders door in de wereld van de hulp en dienstverlening. Het mooiste is dat onze vrijwilligers ook ouders zijn, met kinderen met een beperking. Zij weten ook als geen ander hoe het is om een bijzonder kind op te voeden.
 
 
Organisaties, stichtingen en initiatieven die werken met kinderen met een beperking zijn bij ons ook van harte welkom. Een aantal organisaties en stichtingen hebben we al kunnen helpen met speelgoed, knutselspullen en ondersteuning in de vorm van workshops.
 
 
Club Kruimel is continue bezig met het zoeken naar verbindingen en samenwerking met andere instanties, organisaties en initiatieven. Heeft u suggesties, horen wij het graag.